baban misuric

Nakon što su suglasnosti izglasali Općinsko vijeće Kiseljak i Upravno vijeća J.U. Dom zdravlja Kiseljak, načelnik općine Kiseljak Mladen Mišurić-Ramljak i ravnatelj spomenute ustanove potpisali su tzv. Sporazum o zajedničkom ulaganju.

Predmet Sporazuma je izgradnja nove zgrade Doma zdravlja Kiseljak, koja će stanovnicima Kiseljaka omogućiti pružanje što kvalitetnije zdravstvene usluge.

Načelnik Općine Kiseljak i Ravnatelj Doma zdravlja će koordinirati aktivnosti nove zgrade Doma zdravlja od osiguranja kompletne projektne dokumentacije, izdavanja svih odobrenja neophodnih za izgradnju objekta kao i sudjelovanja u samoj implementaciji projekta sukladno proračunskim mogućnostima pa do apliciranja na javne pozive za dodjelu sredstava za ovaj projekt.

Općina Kiseljak je naime osigurala parcelu za izgradnju nove zgrade za potrebe Doma zdravlja Kiseljak ukupne površine 8566 m2 kao i kompletnu projektnu dokumentaciju, a bit će zadužena i za izdavanje svih odobrenja neophodnih za izgradnju objekta.
Osim toga će, sukladno proračunskim mogućnostima sudjelovati u samoj implementaciji projekta, odnosno u izgradnji nove zgrade.

Serdstva pak za ovaj projekt su već počela pristizati. Tako je u Orašju ovih dana potpisan ugovor s Vladom RH o donaciji 750 000KN dok je Vlada ŽSB već doznačila 25 000KM.

Dom zdravlja Kiseljak će biti nositelj svih odobrenja vezanih za izgradnju nove zgrade Doma zdravlja Kiseljak te će sukladno mogućnostima sudjelovati u samoj implementaciji projekta, odnosno u izgradnji nove zgrade.

Radovi na pripemi parcele su već počeli a faza izgradnje odnosno ozbiljniji radovi bit će aktualizirani već tijekom narednog mjeseca.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault
  • Ecos 4

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17