ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING

maskote park

Cjelodnevno sportsko natjecanje za učenike osnovnih škola "Dječja olimpijada" bit će održano i ove godine, po treći put u Kiseljaku, u organizaciji Udruge "Arka" iz Kiseljaka, a uz potporu Općine Kiseljak.
S obzirom na brojne upite glede zainteresirane djece koja pak ne sudjeluju u službenim natjecanjim ispred svojih škola, iz udruge Arka napominju da su sva djeca dobrodošla tijekom cijelog dana te da će za sve njih biti dovoljno zabave i igara.
Naime, ovaj će program trajati od 11:00h-17:00h sa izabranim maskotama: Paw patrol(sve), Unicorn, Spiderman, Minionsi + animator koji će biti zadužen za vođenje plesne zabave. U ponudi će biti i facepainting i modeliranje balona. Od natjecateljskih igara izdvajamo kuglanje za djecu, čovjeće ne ljuti se, skakanje u vrećama, vuča konopca, nošenje jaja u kašici, dvorac od čaša, mini nogomet-igra i još mnogo toga.

Najmlađi olimpijci imat će priliku družiti se na svježem zraku uz bojanje , crtanje i pisanje i to sve uz puno smijeha i dobre glazbe. Sve aktivnosti su za sve posjetitelje BESPLATNE!

NATJECANJA službeni program za škole
10:30- početak natjecanja u sprintu
11:30- skok udalj
12:00- nogomet i između 4 vatre
12:30- bacanje loptice
14:00 - sprint finale
14:20- igra između 4 vatre finale
14:40- nogomet finale
15:00 potezanje konopca
16:00 podjela medalja

 

Besplatna zabava za sve

Stotine učenika iz devet kiseljačkih osnovnih škola (po bosanskom i hrvatskom nastavnom planu i programu) okupit će se u Parku generala Filipovića u subotu 25.svibnja 2019 s početkom u 10 sati kada će uz paljenje baklje biti upriličeno svečano otvorenje. Ove godine, kiseljačkim osnovcima će se pridružiti i učenici Osnovne škole Kreševo koji će se natjecati u disciplinama poput malog nogometa, skoka u dalj, potezanja konopca, trčanja...Cilj je omogućiti djeci barem jedan dan u prirodi uz poticanje zdravog natjecateljskog duha, promovirati sport i druženje.

Svi drugi posjetitelji koji ne budu ispred škola sudjelovali u službenim natjecanjima moći će uživati u nikad bogatijem programu: od izrade balona, oslikavanju lica, plesnoj zabavi, raznim igrama te druženju s omiljenim im maskotama (Zdravoljupci, Paw patrol, Unicorn, Spiderman, Minionsi).

Akcija darivanja krvi

 

I ove godine za sve roditelje ali i ostale zainteresirane bit će organizirana i akcija darivanja krvi u suradnji s Crvenim križem u prostorijama srednje škole u razdoblju od 11 do 16 sati. Na ovaj način, nastoji se promovirati važnost darivanja krvi ali i promocija zdravog i aktivnost načina života kako kod djece tako i roditelja.
Program će trajati do popodnevnih sati i sve aktivnosti će tijekom cijelog dana biti besplatne za svu djecu, stoga se pozivaju svi mališani iz Kiseljaka i okolice da se pridruže uživanju u ovom nezaboravnom danu.

 

Pokrovitelj događaja je Općina Kiseljak a isti su podržali Sarajevski Kiseljak, Akova Impex (Ovako), Pekara Matić, Boreas, Podravka, Konzum, Džajić-Commerce, dm, CPU Printing company, Kraš, C&D Kiseljak.

 

U natjecanju sudjeluju Osnovna škola Brestovsko, Osnovna škola Kiseljak, Osnovna škola Kiseljak 1 Područna škola Bilalovac, Osnovna škola Gromiljak, Osnovna škola Lepenica, Osnovna škola Kiseljak 1 Centralna škola Hrastovi, Osnovna škola Kiseljak 1 Područna škola Gromiljak, Osnovna škola Kiseljak 1 Kiseljak, Osnovna škola Zabrđe i Osnovna škola Kreševo.

Olimpijadu će otvoriti odnosno zapaliti baklju košarkaš Ivan Miličević iz Kiseljaka, član mostarskog Zrinjskog.

Prisjetimo se atmosfere od prošle godine:

artinfo.ba

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17