× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
  • HERCEGOVAČKI VELIKAN

zrinjski_logo_dres.jpg

Nakon gotovo pola stoljeća zabrane djelovanja, 4. kolovoza 1992. HŠK Zrinjski Mostar nastavio je pisati svoju povijest, a danas obilježava najvažniji datum u novijoj povijesti ovog kluba.

Nepuna dva mjeseca nakon obnove rada, 30. rujna 1992. godine, Zrinjski je u Imotskom odigrao svoju prvu utakmicu protiv NK Croatia Zmijavci (1:2), a strijelac prvog pogotka bio je aktualni šef stručnog stožera Plemića Mario Ivanković.

Danas je HŠK Zrinjski rekordni osmerostruki prvak BiH, trostruki osvajač Kupa BiH i prvi bh. klub koji je izborio skupnu fazu jednog UEFA natjecanja, a sve to zahvaljujući onima koji su prije 32 godine bili svjesni važnosti kluba čije je djelovanje bilo zabranjeno 47 godina, priopćeno je iz Kluba.

 

artinfo.ba

NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
Juicy
  • HERCEGOVAČKI VELIKAN

zrinjski_logo_dres.jpg

Nakon gotovo pola stoljeća zabrane djelovanja, 4. kolovoza 1992. HŠK Zrinjski Mostar nastavio je pisati svoju povijest, a danas obilježava najvažniji datum u novijoj povijesti ovog kluba.

Nepuna dva mjeseca nakon obnove rada, 30. rujna 1992. godine, Zrinjski je u Imotskom odigrao svoju prvu utakmicu protiv NK Croatia Zmijavci (1:2), a strijelac prvog pogotka bio je aktualni šef stručnog stožera Plemića Mario Ivanković.

Danas je HŠK Zrinjski rekordni osmerostruki prvak BiH, trostruki osvajač Kupa BiH i prvi bh. klub koji je izborio skupnu fazu jednog UEFA natjecanja, a sve to zahvaljujući onima koji su prije 32 godine bili svjesni važnosti kluba čije je djelovanje bilo zabranjeno 47 godina, priopćeno je iz Kluba.

 

artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.

Saznajte više