• outdoormedia
  • Sara - Sarajevski

dvorana-kis-rukomet
Sportski duh se vraća u Kiseljak a samim time i publika na tribine.
Zaključak je ovo koji može izvući svatko tko je jučer nazočio rukometnoj utakmici u gradskoj dvorani između Rukometnog kluba Kiseljak i gostiju iz Čapljine.

Ogroman trud koji igrači i stručni tim oko Kluba ulažu u razvoj rukometa u Kiseljaku očito je osjetila i publika koja je iz utakmice u utakmicu na domaćim tribinama sve brojnija.

Njihov iznimno profesionalan rad morao se odraziti i na rezultat te su jučerašnjom pobjedom u 9. kolu utvrdili svoje mjesto na čelu Prve lige Rukometnog saveza Herceg Bosne.

U odličnoj utakmici Kiseljačani su imali prednost od samog početka te na odmor otišli s rezultatom 15:11. Na početku drugog poluvremena gosti su se uozbiljili a Kiseljačani u napadu počeli sve teže dolaziti do pogotka. Srećom ova situacija nije dugo potrajala te su domaćini na krilima odličnih odbrana golmana Hamzića koji je branio sve, od napada, kontri pa čak i penala postizali sve veću gol razliku. Utakmica je završila rezultatom 31:25 na opće oduševljenje publika koja nije samo nijemo promatrala razvoj situacije na terenu nego cijelu utakmicu našim igračima pružala glasnu podršku.
{jlex}picasa:114258804164824292576/RKKiseljakCapljina2016{/jlex}


im|artinfo.ba

 

0
0
0
s2sdefault
  • Sara - Sarajevski

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17