× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
kiseljak open
  • 400 sudionika

sara5k 22

 

Točno 400 sudionika iz devet država i skoro 50 gradova u subotu je sudjelovalo na trećem izdanju Sara5k utrke u Kiseljaku. Članovi udruge SportKis ove su godine ponovno nadmašili očekivanja te priredili pravi sportski spektakl odnosno jednu od najboljih utrka u cijeloj državi.

Ove su godine povećali i broj natjecateljskih kategorija te je ukupan nagradni fond iznosio 2 400 KM.
Utrku je, na jednoj od najbržih staza na 5 kilometara u državi uspješno prošli svih 400 sudionika a najuspješniji su bili:

U muškoj kategoriji (od 1. do 4. mjesta) Uroš Gutić, Belmin Mrkanović, Emir Hastor i Ante Pokrajčić.
U ženskoj je kategoriji pobjeda pripala Almi Hrnjić. Druga je bila Amela Trožić, treća Branislava Stepanov te četvrta Medina Osmanović

Uroš Gutić je slavio i u dobnoj kategoriji od 16 do 30 godina. Ante Pokrajčić u kategoriji od 31 do 40 godina, Mirzet Halilović u kategoriji od 51 do 60 godina te Asim Kavaz u kategoriji starijih od 60 godina.

Među damama, u najmlađoj kategoriji je slavila Alma Hrnjić, zatim Amela Trožić (31 do 40), Meliha Eminić (41 do 50) te Jasna Barbić u kategoriji od 41 do 50 godina.

Zbog velikog broja domaćih sudionika, osigurano je više nagrada među kojima i one za najuspješnije Kiseljačanke i Kiseljačane. Mladen Drmać se pokazao najuspješnijim među domaćim sudionicima, zatim Leo Laštro te Admin Vrbić.
Treću godinu zaredom pobjeda je pripala i Marijeti Perić. Ena Mišurić-Ramljak bila je druga a Paulina Lalić treća.

Najzanimljivije proglašenje bilo je ono za najsporijeg trkača a pobjedu je ponosno ponijela Mirna Pavlović.

 

285318663_1396021447542272_741603426146844270_n.jpg

Foto: To je taj stav/Mirna Pavlović

Organizatori su posebno zahvalili Općini Kiseljak kao i službama i ustanovama poput Doma zdravlja, Crvenog križa, JP Vodovod i kanalizacija, kiseljačkim vatrogascima i brojnim drugim sponzorima i pokroviteljima. Zabava je nakon svečanosti proglašenja pobjednika nastavljena do kasno u noć a sve goste je i ove godine zabavljao DJ G.

Foto: Lea S/Renata l
Artinfo.ba

 

 

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.