ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
32 ekipe

finale-podastinje-20_1.jpg

 

Sve je spremno za "Ožujsko futsal kup" u Podastinju, koji počinje večeras. Organizatori su se potrudili napraviti veliki futsal spektakl, a vjerujemo kako će u tome i uspjeti. 

Ove godine nastupaju 32 ekipe, što je apsolutni rekord turnira koji ima dugu tradiciju. Podijeljene su u osam skupina, a plasman u nokaut fazu ostvarit će po dvije najbolje ekipe iz svake skupine. 

Natjecanje počinje u 20 sati.

Natjecanje otvaraju dvije ekipe s naših prostora. Najtrofejnija ekipa Općine Kiseljak ali i ovog turnira favorit je protiv ekipe Aspekt iz Fojnice. Ceste su silno motivirane i najavljuju odlazak do samoga kraja, no mladi Fojničani su više puta pokazali kako mogu biti nagazna mina za sve i kako će oni uskoro biti ekipa za sami vrh svakog turnira. 

Drugu utakmicu igraju Morea i Samirče. Morea je uvijek nezgodna ekipa, ali Samirče je favorit u ovom susretu, a ove godine s nekoliko pojačanja žele ostaviti dubok trag. No, prve utakmice su uvijek najteže, stoga bismo i u ovom susretu ostavili prostor za neko iznenađenje.

U 22 sata još jedna poslastica. Novopečeni KMF Vitez igra protiv Futura iz Hadžića. Obje ekipe vrlo dobre, i finese će odlučivati. Mala prednost Futuru, ali i Vitežani su odlično organizirani i čvrsti, te vjerujemo kako će ovaj susret biti na jedan pogodak razlike. 

Ulaz se plaća 1 KM, a gledatelji trebaju sačuvati svoje ulaznice, jer mogu osvojiti i lijepe nagrade.

Svaku večer netko od publike osvaja poklon bon od 10 KM, koji može iskoristiti za konzumaciju osvježavajućih pića. 

Za finale, spremna je slavna glavna nagrada Autoškole "Mice". Sretnom dobitniku omogućit će se besplatna obuka za polaganje vozačkog ispita "B" kategorije. 

Neka igre počnu !!!

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17