ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

kiseljak-open-pocetak-glavnog-turnira

Od utorka 2. lipnja pa do petka 5. lipnja trajat će glavni teniskog turnira "Sarajevski kiseljak open 2015."

Kvalifikacije su tijekom vikenda završene a nakon dana odmora 32 igrača iz cijelog svijeta nastavljaju borbu za ukupni nagradni fond od 10 000 dolara te 18 ATP bodova.

U utorak je planirano 11 mečeva od kojih prvi počinju u 11 sati na teniskim terenima kluba Elliptic u Kiseljaku, koji je i organizator cijelog projekta. Od predstavnika Bosne i Hercegovine u igri su još samo dva, Marino Alpeza i Nerman Fatić.

raspored-turnira

Sve informacije vezane za raspored ali i zanimljivosti s i oko terena možete pratiti i na službenim stranicama Kluba: http://www.tkelliptic.com/ i https://www.facebook.com/tkelliptickiseljak

Podsjećamo, radi se o 16. po redu Kiseljak open-u te šestom po redu turniru iz ITF Futures serije jer je turnir pod patronatom Međunarodne teniske asocijacije i spada u kategoriju jednog od najjačih teniskih turnira koji će se održati u Bosni i Hercegovini.

Generalni pokrovitelji, uz Općinu Kiseljak, su tvrtke "Sarajevski kiseljak dd" Kiseljak, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara i Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Županije Središnja Bosna.

(artinfo.ba/im)

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17