ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

kiseljak-open-2015-otvorenje

  • kiseljak-open-2015-otvorenje-1
  • kiseljak-open-2015-otvorenje-2
  • kiseljak-open-2015-otvorenje-3

Teniski turnir "Sarajevski kiseljak open 2015." i službeno je otvoren. Ta čast danas je na terenima Teniskog kluba Elliptic, inače organizatora turnira, pripala načelniku općine Kiseljak Mladenu Mišuriću Ramljaku. Općina Kiseljak je i suorganizator a načelnik je iskoristio priliku te kratko odmjerio snage i teniske vještine s direktorom turnira, Robertom Biletićem.

Načelnik je ovom prilikom istaknuo kako se radi o iznimnom sportskom događaju koji je jednako važan za Kiseljak te promociju sporta općenito.

Robert Biletić je potvrdio da je što se organizacije tiče sve spremno te da nakon današnjeg ždrijeba u 18 sati, turnir sutra može početi. U svom govoru Biletić se prisjetio i nedavno preminulog bivšeg načelnika općine Kiseljak Ivice Udovičića, koji je dao ogroman doprinos radu Kluba i organiziranju ovog turnira.

Podsjećamo, radi se o 16. po redu Kiseljak open-u te šestom po redu turniru iz ITF futures serije jer je turnir pod patronatom Međunarodne teniske asocijacije i spada u kategoriju jednog od najjačih teniskih turnira koji će se održati u Bosni i Hercegovini. Nagradni fond je 10.000,00 $, a osvajač dobiva 18 ATP bodova koji se boduju za svjetsku ATP ljestvicu. I ove godine se očekuje oko 80 sudionika iz većine europskih zemalja.

Generalni pokrovitelji, uz Općinu Kiseljak, su tvrtke "Sarajevski kiseljak dd" Kiseljak, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara i Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Županije Središnja Bosna.

Otvorenju su osim dugogodišnjih simpatizera ovog turnira i tenisa općenito nazočili i Lidija Bradara, predsjedateljica Doma naroda Parlamenta FBIH, te Josip Kvasina, predsjedatelj Sabora ŽSB.

(artinfo.ba/im)

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17