× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
  • Savladali Zagreb

hajduk_hr.jpg

HFOTO : hajduk.hr

 

Hajduk je posljednji četvrtfinalist Kupa Hrvatske. Splićani su u gostima kod Zagreba slavili 0-3. 

U prvom poluvremenu Hajduk je bio bolji, ali nisu uspjeli konkretizirati terensku nadmoć. U drugom dijelu ulaskom Fossatija i Livaje Hajduk je postao bolji, čvršći, napadi su bili povezaniji. 

Ubrzo su i poveli preko Jaira. Prethodno je Todorović probio desnu stranu, udarac Kačaniklića je odbijen do Brazilca koji na prazan gol zabija . Uskoro je bilo i 2-0, Livaja je lijepo pogodio iz slobodnog udarca. Konačnih 3-0 postavio je Jairo, nakon solo-prodora.

U četvrtfinalu Hajduk će gostovati kod Gorice. Sutra se već igraju prva dva susreta četvrtine finala, a sastaju se Dinamo i Slaven Belupo te Osijek i Rijeka,

 

artinfo.ba

NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
  • Savladali Zagreb

hajduk_hr.jpg

HFOTO : hajduk.hr

 

Hajduk je posljednji četvrtfinalist Kupa Hrvatske. Splićani su u gostima kod Zagreba slavili 0-3. 

U prvom poluvremenu Hajduk je bio bolji, ali nisu uspjeli konkretizirati terensku nadmoć. U drugom dijelu ulaskom Fossatija i Livaje Hajduk je postao bolji, čvršći, napadi su bili povezaniji. 

Ubrzo su i poveli preko Jaira. Prethodno je Todorović probio desnu stranu, udarac Kačaniklića je odbijen do Brazilca koji na prazan gol zabija . Uskoro je bilo i 2-0, Livaja je lijepo pogodio iz slobodnog udarca. Konačnih 3-0 postavio je Jairo, nakon solo-prodora.

U četvrtfinalu Hajduk će gostovati kod Gorice. Sutra se već igraju prva dva susreta četvrtine finala, a sastaju se Dinamo i Slaven Belupo te Osijek i Rijeka,

 

artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.

Saznajte više