ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Završen projekt

SVI-702x336.jpg

 

Sredstvima u iznosu od 130.000 KM, koja su osigurana iz Federacije BiH i Županije Središnja Bosna i uz sufinanciranje općine Busovača, završen je projekt obnove sportske dvorane Osnovne škole „Busovača“.

„U sklopu projekta obnove sportske dvorane, urađena je toplinska fasada, zamijenjeni su krov, rasvjetna tijela, unutarnja i vanjska stolarija, postavljeni su novi podovi, te su obnovljene pomoćne prostorije. Učenici Osnovne škole „Busovača“ sada imaju znatno bolje i sigurnije uvjete za sportske aktivnosti. “, kazao je kandidat HDZ-a BiH za OV Busovača i ravnatelj OŠ „Busovača“ Slaven Katava.

Obzirom da je projekt obnove sportske dvorane završen zahvaljujući zalaganju dužnosnika HDZ-a BiH, upriličen je obilazak završenih radova u sljedećem sastavu: dopredsjednik HDZ-a BiH i predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, predsjednica OO HDZ-a BiH Busovača i ministrica financija u Vladi ŽSB Mirjana PLavčić, kandidat HDZ-a BiH za načelnika općine Busovača i općinski vijećnik Stipo Krišto, nositelj liste za OV Busovača i predsjednik OV Busovača Josip Mravak, te kandidati HDZ-a BiH za OV Busovača: Marko Šantić, zamjenik predsjednika OV Busovača i profesor tjelesnog, Dragan Lovrić, općinski vijećnik i profesor tjelesnog, te Pero Lovrić, osnivač, predsjednik i trener kluba borilačkih vještina „Sensei“, stoji u priopćenju OO HDZ BIH Busovača.

SVI-768x360.jpg

DVORANA.jpg

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17