ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Upis u tijeku

master 1rezano.jpg


Nogometna akademija „Master“ je idealno mjesto za početi svoj sportski i nogometni put. Upravo će se tu voditi posebna briga o cjelokupnom razvoju, te će kroz različite etape rasta i razvoja, djeca dobiti sve potrebne podražaje za razvoj svih komponenti antropološkog statusa.


U svrhu cjelokupnog razvoja, djeci će biti omogućena zabava i igra, odlazak na izlete, predstave i turnire, prisustvovat radionicama i edukacijama, a sve u svrhu kompletnog
razvoja. Rad koji će se provoditi je planski i organiziran i u kontroliranim uvjetima pod budnim okom školovanih i obrazovanih trenera, magistara kineziologije, nogometnih trenera i trenera vratara. Na usluzi djeci će biti i fizioterapeuti te stručno – pedagoška služba.


Iz Akademije ističu kako u budućnosti teže ka najvišim ciljevima. Polaznicima Nogometne akademije „Master“ žele omogućiti sve potrebno za razvoj kako bi u budućnosti postali prije svega što kvalitetniji ljudi, a potom i nogometaši. Pokušat će ostvariti suradnju sa klubovima iz BiH, ali i regije.

Nedvojbeno je kako se polaznicima Akademije nude dobri uvjeti u sportskom centru „ECOTOK“ (Putićevo, Travnik), bezbroj nezaboravnih druženja, ali i kvalitetni treninzi sa
stručnim kadrom. Međutim, kako god učili i trenirali djecu da budu što bolji, u planu rada Akademije je i organizacija edukacija i za roditelje, jer biti roditelj nogometaša nije lako.
Ova Akademija definitivno ima najviše ciljeve, ali idu korak, po korak.

Kako postati dio tima Nogometne Akademije?

Da biste se prijavili, potrebno je postavljenu prijavnicu ispuniti i poslati e-mail adresu akademijamaster2020@gmail.com, službeni Facebook profil ili na sljedeće brojeve 063 947 691 Smiljan, 062 887 645 Ilija, 063 684 010 Vedran.

 

 

 

 

master 1.jpg

 

 

 

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17