ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Otvoreni smo za sve

dinamo vitez kafic

 

Novoregistrirana viteška Udruga „Klub navijača GNK Dinamo Zagreb Vitez“ nakon brojnih i intenzivnih aktivnosti prethodnih dana, a koji se tiču pripremanja službenih prostorija Udruge, u nedjelju 14. lipnja od 12:00 sati otvara svoja vrata svim navijačima i simpatizerima GNK Dinamo Zagreba, ali i svima onima koji su neopterećeni bilo kakvim podjelama u društvu. Službene prostorije Udruge pripremljene su za otvorenje u nekadašnjem kafiću „Udruga mladih barmena – Kataka“ na adresi Kulina bana b.b., u središtu Viteza.
„Nakon što smo okončali sve aktivnosti koje su se ticale registracije Udruge, organizacije Izborne skupštine u ograničenim uvjetima, pripreme službenog logotipa, izrade pečata, pripreme i predaje potrebne dokumentacije za registraciju, krenuli smo u adaptaciju službenih prostorija. Mnogo truda, napora i sredstava uloženo je kako bi Udruga što prije, a na oduševljenje svih, otvorila svoja vrata. Naglasili smo što prije, jer smo nakon prethodnih priopćenja medija, dobili ogroman broj poruka potpore, upita i za učlanjenje, ali i za raznu vrstu pomoći u našem radu. Zbog svega toga, osjećali smo se odgovornim da što kvalitetnije i brže napravimo veliki događaj otvaranja službenih prostorija. U nedjelju ćemo započeti s događajem od 12 sati, pripremili smo cjelodnevno učlanjenje u Udrugu, sve prijatelje počastit ćemo roštiljem, dok će se piće služiti po promotivnim cijenama. Cijena godišnje članske iskaznice iznosi 20,00 KM, dok je za djecu i dame 10,00 KM. Ovogodišnja članarina odnosit će se na potporu u radu, prigodan poklon pri uručenju članskih iskaznica te organizaciju gledanja utakmica Dinama, HNL-a i Hrvatske nogometne reprezentacije u prostorijama Udruge. Također, članovi Upravnog odbora će povremeno, ovisno o interesu članstva, organizirati i zajednički odlazak na utakmice. U Udrugu se mogu učlaniti svi navijači i simpatizeri Dinama bez obzira na mjesto iz kojega dolaze“, naglasili su iz Kluba navijača Dinama.

„Želimo se ovim putem referirati na pojedine priče koje kruže viteškim kuloarima, da su članovi Upravnog odbora ti koji zastupaju interese jednog čovjeka, podržavaju neke eventualne nezakonite radnje u Dinamu, protive se navijačkoj organizaciji „Bad Blue Boys“ i drugo. Ova Udruga još jednom osuđuje sve kriminalne aktivnosti koje nanose štetu našem klubu bez obzira tko je počinitelj ili počinitelji. Isto tako, ova Udruga nije aktivistička nego navijačka organizacija i apsolutno nas ne zanimaju priče i odnosi na nekim višim razinama, prvenstveno jer na njih ne možemo utjecati, niti se imamo vremena baviti takvim stvarima, niti će naša lokalna zajednica na bilo koji način tu profitirati. Naši stavovi su jasni, Upravni odbor Udruge, a kasnije i svi članovi iste, žele djelovati lokalno, žele istinski i svim srcem navijati za Dinamo, pomoći našim sugrađanima u nevolji, promovirati naš Vitez i Središnju Bosnu na najbolji mogući način ma gdje bili i na kakvim događajima se pojavljivali. Onaj tko želi na taj način biti dio, uvjereni smo, nove pozitivne priče u Vitezu i Središnjoj Bosni, dobro je došao, onaj tko to ne želi ne treba nas sprječavati u tome, niti nas etiketirati po bilo kojim osnovama jer za takvo što nemaju argumente niti smo dali bilo kakav povod“, jasno poručuju iz Upravnog odbora Udruge.

„Na kraju medijskog obraćanja, zahvaljujemo se svim prijateljima Udruge koji su nam pomogli i koji i dalje pomažu da istinski navijači i simpatizeri Dinama i svi koji su bez određenih predrasuda, imaju se gdje družiti i zajedno navijati za naše „modre“ i hrvatski šport u cjelini. Pozivamo još jednom sve da nas u nedjelju posjete na velikom događaju i uživaju u odličnom druženju“, stoji u pozivu Kluba navijača Dinama Vitez.

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17