ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

prvakinje-uz-ivana

"Prvakinje uz Ivana", nazivan je humanitarne rukometne utakmice na kojoj će se u nedjelju 1. veljače u Grudama, prikupljati sredstva za pomoć teško oboljelom dječaku Ivanu Vukoji, priopćili su iz Rukometnog saveza Herceg Bosne.

Na parketu će snage odmjeriti prvakinje Hrvatske i sudionice rukometne Lige prvaka, rukometašice Lokomotive iz Zagreba i naše djevojke, jesenske prvakinje BiH, rukometašice HŽRK Grude Autoherca. Dakle, sastaju se HŽRK Grude Autoherc i RK Lokomotiva Zagreb, vrijeme događaja je nedjelja 1. veljače 2015. godine u 14 sati, a mjesto je dvorana Bili Brig u Grudama.

Ivan Vukoja rođen je 2000.godine i najmlađe je od petero djece u obitelji Branke i Mire Vukoje. Ivan je prve poteškoće osjetio u sedmom razredu kao učenik Osnovne škole Ruđera Boškovića u Grudama. Prva dijagnoza bila je: Tumor stražnje lubanjske jame koja je nakon ispitivanja dopunjena kao: Zloćudna novotvorina mozga ili kako se u narodu kaže rak mozga. Od prvog javljanja liječnicima 19. studenoga 2013. godine pa do danas Ivan je devet puta operiran, četiri puta u Mostaru i pet puta u Zagrebu.

Ivan se ne može više sam kretati, a liječenje koje neprestano traje uključuje stalne odlaske i boravke u Zagrebu radi praćenja bolesti i primanja terapija. Iako ne može ići u školu i pored ovako teškog stanja Ivan se hrabro nosi sa teškom bolešću i pun je optimizma.

Njegovi roditelji Branka i Miro su nezaposleni i zajedno sa Ivanovim sestrama Katarinom, Martinom i Valentinom te bratom Grgom se na sve načine bore da osiguraju novac za njegovo liječenje. Ivan 2. veljače ponovo treba u Zagreb na preglede i terapiju što traje 3-4 dana, a možda i više ovisno o stanju bolesti.

Sigurni smo da ćete se odazvati ovom pozivu i na ovaj način pomoći Ivanu i njegovoj obitelji u borbi protiv teške bolesti.

Uživajte u dobrom rukometu i budite srce plemenita! DO KRAJA ZAJEDNO!!!, poručuju iz Rukometnog saveza Herceg-Bosne.

(artinfo.ba/ap)

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17