ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Travnik sjedište

dinamo sredisnja bos logo

Skupina navijača zagrebačkog Dinama iz Travnika započela je ozbiljne razgovore o osnivanju Udruge navijača Dinama središnja Bosna sa sjedištem u Travniku. Glavni cilj osnivanja ove udruge je okupiti navijače Modrih od Kreševa do Jajca i zajednički organizirati razne aktivnosti te odlaske na utakmice.

Već dugo razgovaramo o osnivanju jedne ovakve udruge. U startu smo donijeli odluku da ćemo ići na širu skupinu ljudi jer se ne želimo fragramtizirati na manje lokalne i općinske organizacije, nego je cilj omasovniti organizaciju i uključiti cijelu središnju Bosnu, govore inicijatori za osnivanje ove Udruge.

Kako govore inicijatori, plan je da iz svake općine bude po jedna osoba u Predsjedništvu Udruge, a ujedno navedene da budu povjerenici/predstavnici Udruge za svoju općinu preko kojih bi išao i proces učlanjenja.

U tijeku su razgovori sa potencijalnim članovima koji bi preuzeli na sebe aktivnosti za organizaciju te se uskoro očekuje novi sastanak inicijativnog odbora te sama Osnivačka skupština.

Zainteresirani se pozivaju da ‘lajkaju’ Facebook stranicu Udruga navijača Dinama Središnja Bosna na kojoj će biti sve potrebne informacije.

 

novabila.info

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17