× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
  • Meč za sladokusce

marinč.jpg

 

Marin Čilić plasirao se u treće kolo Australian opena. Hrvatski tenisač slavio je sa 3-2 u setovima protiv Benoita Pairea. Marin je silovito ušao u meč. Prvi set riješio je sa 6-2, a imao je vodstvo 5-3 u drugom. No, Paire je vratio break, i osvojio drugi set u trinaestoj igri.

Paire je bio bolji i u trećem setu , koji je dobio 6-3. Čilić se ponovo probudio a Francuz uspavao, te četvrti set odlazi u Marinovu korist.

Peti set otišao je u tie-break, koji je bez problema riješio hrvatski tenisač i osigurao sudar s boljim iz meča Bautista Agut-Mmoh u trećem kolu.

Petra Martić ispala je od Njemice Julije Georges, koja se još jednom pokazala kao crna mačka. U konkurenciji parova prolaz su osigurali Mektić, Škugor i Dodig.

 

artinfo.ba

NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
  • Meč za sladokusce

marinč.jpg

 

Marin Čilić plasirao se u treće kolo Australian opena. Hrvatski tenisač slavio je sa 3-2 u setovima protiv Benoita Pairea. Marin je silovito ušao u meč. Prvi set riješio je sa 6-2, a imao je vodstvo 5-3 u drugom. No, Paire je vratio break, i osvojio drugi set u trinaestoj igri.

Paire je bio bolji i u trećem setu , koji je dobio 6-3. Čilić se ponovo probudio a Francuz uspavao, te četvrti set odlazi u Marinovu korist.

Peti set otišao je u tie-break, koji je bez problema riješio hrvatski tenisač i osigurao sudar s boljim iz meča Bautista Agut-Mmoh u trećem kolu.

Petra Martić ispala je od Njemice Julije Georges, koja se još jednom pokazala kao crna mačka. U konkurenciji parova prolaz su osigurali Mektić, Škugor i Dodig.

 

artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.