• outdoormedia
  • Sara - Sarajevski

Derbi Mađarska-Danska

udri.jpeg

 

Petog dana Europskog prvenstva igra se 6 novih susreta.

U skupini A Crna Gora i Bjelorusija igraju izravno za prolaz skupine od 18 i 15. Crnogorci su ponukani dobrim poluvremenom protiv Hrvatske i pobjedom protiv Srbije, no Bjelorusi su favoriti. Pokazali su Bjelorusi da imaju dosta napadačkih opcija, s puno otvaranja na krila i pivote. Ukoliko danas i vanjski igrači daju doprinos, Bjelorusija će slaviti. No, ne treba otpisati ni borbene Crnogorce.

U istom terminu igraju Island i Rusija. Islanđani su slavili nad Danskom i otvorili sebi put prema drugom krugu. No, u izjedačenoj skupini nemaju pravo na kiks. Rusi su poraženi u prvom kolu od Mađarske te danas moraju slaviti ukoliko žele zadržati šanse za drugi krug.

Njemačka juri pobjedu protiv Latvije, koja bi ih gurnula u drugi krug. Latvijci igraju za prestiž.

U večernjem terminu od 20 i 30 igraju Srbija i Hrvatska. U skupini A zna se da je Hrvatska prva a Srbija četvrta, no ove dvije reprezentacije su veliki rivali. Iako će obje reprezentacije, a poglavito Hrvati, odmoriti neke igrače, očekuje se velika borba za 2 boda.Hrvatska apsolutni favorit.

Španjolska mora pobijediti Nizozemsku, kako ne bi zakoplicirala situaciju u skupini. Nizozemci u slučaju pobjede imaju male nade za drugi krug, jer bi tri reprezentacije u skupini mogle imati jednak broj bodova. U tom slučaju gledala bi se međusobna gol-razlika.

Derbi igraju Danska i Mađarska. Danska nakon posrtaja u prvom kolu nema prava na kiks, dok su Mađari pobjedom nad Rusijom dobili krila. Ukoliko slavi Danska, u skupini bi se lako mogao zatvoriti krug, a ukoliko slavi Mađarska Danci idu kući.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault
  • Sara - Sarajevski

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17