• čestitke Božić 1

kujundjic moldavija

Mladen Kujundžić došao je u Moldaviji do vrlo značajne pobjede. Ponajbolji hrvatski kickboksač rodom iz Kiseljaka, nastupio je na priredbi promocije FEA te je savladao domaćeg borca Alexandra Burduju nakon dodatne runde.

Hrvatski borac imao je teške pripreme, sam je izjavio kako je imao možda i najteže skidanje kilograma u karijeri, no uspio je sve savladati. Na kraju i respektabilnog protivnika koji je uz sebe imao cijelu dvoranu. No, to nije bilo nimalo lako.

Kako prenose moldavski mediji, bolje je Burduja otvorio meč i nošen publikom dolazi do tempa koji mu odgovara. Raznovrsno je kombinirao i time je izbacivao Mladena iz balansa. Trebalo je “Dynamiteu” neko vrijeme dok je došao do tempa i distance, a kada se uspio opustiti je sve izgledalo bolje. Ipak, činilo se kako ulaskom u treću rundu ima minus na sudačkim karticama. Tu je pokazao snagu volje i uma. Otvoreno je napao te je uspio svog protivnika poslati na pod, čime je bodovno izborio ekstra rundu. U njoj se vidjela bolja fizička sprema hrvatskog borca, koji je kontrolirao situaciju i tako priveo meč kraju za veliku pobjedu.

Mladen se nakon meča obratio svojim prijateljima i borilačkim fanovima putem Facebooka, a kolege s CroRinga objavili su video na kojem su prikazane ozljede s kakvima je Kujundžić izašao iz meča. Pogledajte!

0
0
0
s2sdefault
  • Taxi
  • bestdrive

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

  • čestitke Božić 4

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

+387 (0) 62 349 560

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17