× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti

pahuljice zobene

Od studentskih dana sam zaljubljenik u zobene pahuljice i od tada postaje moj redovni izbor za doručak. Ono što najviše volim kod ove namirnice je mogućnost pripreme na različite načine i kombinacije. Od ukuhavanja, ostavljanja preko noći u frižideru, do kombinacija sa jogurtom i svježim voće.

Zašto ih toliko volim?
- obiluju vlaknima i antioksidansima
- zasite brzo
- 100% su cjelovitog zrna

Danas ću vam pisati o mojoj najdražoj kombinaciji. Sa samo 5 jednostavnih sastojaka možete napraviti najukusniji recept za zobenu kašu . Ovaj recept za zobenu kašu je glavna stvar u mom domu i često dodajem druge okuse i dodatke kako bi unijela raznolikosti.

SASTOJCI
1 šalica zobenih
2 šalice nezaslađenog bademovog mlijeka ili umjesto mlijeka nekada stavim vodu
1 banana
1/2 čajna žličica ekstrakta vanilije
1/2 čajne žličice cimeta

UPUTE
Pomiješajte sve sastojke u malu šerpu, te neprestanim miješanjem ukuhavajte oko 3-5 minuta na laganoj vatri dok se zobena kaša ne zgusne. Nakon što je zobena kaša na željenoj konzistenciji, uklonite je sa vatre i poslužite odmah.
Vrlo zdravo i ukusno, a jednostavno za pripremiti! U slast!

 Tanja M/artinfo.ba

NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST

pahuljice zobene

Od studentskih dana sam zaljubljenik u zobene pahuljice i od tada postaje moj redovni izbor za doručak. Ono što najviše volim kod ove namirnice je mogućnost pripreme na različite načine i kombinacije. Od ukuhavanja, ostavljanja preko noći u frižideru, do kombinacija sa jogurtom i svježim voće.

Zašto ih toliko volim?
- obiluju vlaknima i antioksidansima
- zasite brzo
- 100% su cjelovitog zrna

Danas ću vam pisati o mojoj najdražoj kombinaciji. Sa samo 5 jednostavnih sastojaka možete napraviti najukusniji recept za zobenu kašu . Ovaj recept za zobenu kašu je glavna stvar u mom domu i često dodajem druge okuse i dodatke kako bi unijela raznolikosti.

SASTOJCI
1 šalica zobenih
2 šalice nezaslađenog bademovog mlijeka ili umjesto mlijeka nekada stavim vodu
1 banana
1/2 čajna žličica ekstrakta vanilije
1/2 čajne žličice cimeta

UPUTE
Pomiješajte sve sastojke u malu šerpu, te neprestanim miješanjem ukuhavajte oko 3-5 minuta na laganoj vatri dok se zobena kaša ne zgusne. Nakon što je zobena kaša na željenoj konzistenciji, uklonite je sa vatre i poslužite odmah.
Vrlo zdravo i ukusno, a jednostavno za pripremiti! U slast!

 Tanja M/artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.

Saznajte više