• LEDA 2

bisnode bih

Provjera boniteta potencijalnog partnera na licu mjesta

Bisnode BH, europska bonitetna kuća organizira, u četvrtak 17. prosinca 2015. godine u galeriji Hotela Europe u Sarajevu, najučinkovitije poslovno umrežavanje Bisnode Speed Networking sa mogućnostima provjeravanja boniteta potencijalnog partnera na licu mjesta, u trenutku trajanja događaja besplatno. Umrežavanje će trajati od 9 do 11 h.

Bisnode je u zadnjih godinu dana svaki mjesec organizovao poslovna umrežavanja koja su namjenjena upoznavanju sa potencijalnim poslovnim partnerima na brz i efikasan način, te omogućio uspostavljanja isplative poslovne suradnje. Ovakav način korištenja radnog vremena postao je najefikasniji među poduzetnicima.

Bisnode Speed Networking je poslovno umrežavanje na kojem možete upoznati oko 15 potencijalnih poslovnih partnera, na principu „brzih sastanaka“. Za samo 2 sata moguće je razmijeniti vizit karte, iskustva pa čak i napraviti biznis. Analizom dosadašnjih održanih umrežavanja vjerojatnoća uspješno sklopljenog posla je i do 36%. Događaj Bisnode Speed Networking je besplatan i dostupan svima.

Ono što je Bisnode omogućio sudionicima jeste da za vrijeme trajanj umrežavanja imaju otvorenu lozinku za aplikaciju Boniteti.com, putem koje mogu da provjere svoga partnera, vide osnovne informacije o njemu, od datuma osnivanja poduzeća do kontakata i glavnih osoba. Zatim listu svih računa i informacije o blokadama i promjenama na računima, informacije o financijskom stanju poduzeća kroz bilanse, te pregled potencijala plaćanja, financijsku ocjenu. To sudionicima osigurava brzu procjenu pouzdanosti partnera.

Bisnode, bonitetna kuća poslovnih informacija, koja pokriva regiju sa svojim uslugama prisutna je u 17 država Europe. Vodeći je ponuđač poslovnih i bonitetnih informacija, a od 1989. godine je pouzdan partner malim, srednjim i velikim poduzećima, bankama, osiguravajućim kućama i leasing kompanijama diljem Europe.

Više informacija na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i na www.bisnode.ba.

ap|artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault
  • Taxi

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

+387 (0) 62 349 560

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17