ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Javna rasprava

javna raspr gospod predsatvnici

  Predstavnici Ministarstva gospodarstva KSB danas su u Kiseljaku održali javnu raspravu o Nacrtu zakona o poticaju malog gospodarstva.

Šeherzada Duhandžić i Omer Zulić istaknuli su kako je Općina Kiseljak zasad jedina koja je dostavila primjedbe na spomenuti Nacrt zakona te da je danas održana javna rasprava ujedno i dosad najbrojnija kada je u pitanju ovaj Zakon.

S druge strane, predstavnici Općine, načelnik, tajnici Općine i Vijeća, rukovoditelji službi ali i predstavnici drugih institucija, pozdravili su napore Ministarstva koje ovim Zakonom daje svoj doprinos u kreiranju kvalitetnijih zakonskih rješenja koja mogu rezultirati ekonomskim napretkom.

IMG-021dc2f5251541e7e0b59d41ce4867e6-V.jpg

Tako je preporuka odnosno sugestija Općine Kiseljak da se kroz usvajanje ovoga Zakona povećaju sredstva koja će pratiti projekte (biznise), što će dovesti do jačanja razvoja, konkurentnosti i u konačnici većeg zapošljavanja, a prije svega sredstva koja trebaju biti izdvojena iz Proračuna Kantona za razvoj malog i srednjeg biznisa, te da procesi i procedure u vezi tih ulaganja budu znatno pojednostavljeni, ali nadasve transparentni a sve u cilju veće učinkovitosti u smislu povećanja broja zaposlenih i utjecaja na konkurentnost malih i srednjih firmi na širem tržištu.

Pozitivno je što se kroz ovaj zakon vidno prepoznaju i daju poticaji gospodarstvenicima vezano za unapređenje i uvođenje nove tehnologije i suvremenih procesa i postupaka za izradu određenih proizvoda, poručena je sa javne rasprave.

 

IMG-e7a411e1a5ee38880c8225ee79ae6660-V.jpg

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17