ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Priopćenje

izaslanstvo.jpg

U četvrtak, 14. listopada 2021. godine izaslanstvo ŽO HDZ-a BiH ŽSB predvođeno predsjednikom ŽO HDZ-a BiH i zastupnikom u Saboru RH Radojem Vidovićem i dopredsjednikom ŽO HDZ-a BiH i zastupnikom u Saboru ŽSB Draženom Matišićem posjetilo je državnog tajnika Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje Republike Hrvatske Gordana Hanžeka. Sastanku je nazočio i predsjednik Općinskog vijeća Gornji Vakuf-Uskoplje Goran Batinić.

Izaslanstvo ŽO HDZ-a BiH ŽSB upoznalo je državnog tajnika s aktualnom političkom i ekonomskom situacijom na području Središnje Bosne, problemima i izazovima s kojima se Hrvati susreću, te su istaknuli važnost Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje Republike Hrvatske kao i Vlade RH u dosadašnjim projektima obnove, ali i budućih programa i projekata Hrvata na području ŽSB.

Na sastanku je zaključeno kako postoji još prostora za suradnju, te su obje strane iskazale volju za sudjelovanjem u zajedničkim projektima koji se mogu realizirati Izaszajedničkim naporima, putem općina s područja ŽSB, Vlade ŽSB i institucija Vlade Republike Hrvatske.

Državni tajnik pohvalio je napore koje hrvatski politički predstavnici ulažu u borbi za opstojnost i jednakopravnost Hrvata u ŽSB i BiH. Naglasio je da je unapređenje položaja hrvatskog naroda u BiH među prioritetima hrvatske Vlade te da će i Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje u svim svojim budućim aktivnostima posebnu pažnju posvetiti upravo programima i projektima koji za cilj imaju osiguravanje održivog ostanka i opstanka Hrvata u BiH,priopćeno je iz ŽO HDZ-a BiH ŽSB.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17