ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Burno na sjednici

dodik

 

Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH, rekao je na današnjoj sjednici Narodne skupštine RS da mu je Miladin Stanić, predsjednik Kluba SDS-a u NS RS, kada su bili kod Stanićevog kuma, tražio dva milijuna maraka da pređe iz SDS-a u SNSD ili neku drugu političku stranku, prenose “Nezavisne novine”.

Dodik je rekao da je ovaj zahtjev odbio jer je puno tražio, a da je Stanić nakon toga cijenu smanjio na milijun maraka, pa na 700 tisuća.

„Da bilo tko drugi govori o poštenju, nego se ti javio da o poštenju govoriš“, rekao je Dodik, kao reakciju na Stanićevu izjavu o korupciji u SNSD-u.

Dodik je rekao da je nakon ovog Stanićev kum rekao da su sijeno u Nevesinju, za koju je navodno Stanić tražio da se intervenira, “bilo teže nego željezo”, i da je bolje da to pusti.

“Prije rata Stanić se vozio na biciklu na kojem mu papuče nisu dolazile ni do pola stopala. Ako pričamo o kriminalu i korupciji, onda trebamo pričati o Miladinu Staniću”, rekao je Dodik.

Denis Šulić, potpredsjednik NS RS, nakon toga je odredio pauzu od pet minuta, kako bi se spriječila dalja napetost između Stanića i Dodika na sjednici, na kojoj su tema europske integracije.

Stanić udaljen sa sjednice NS RS

Predsjednik Kluba zastupnika SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Miladin Stanić udaljen je sa današnje sjednice.

Kako javlja novinar “Nezavisnih novina” Stanić je sa sjednice udaljen nakon što je galamio tijekom govora predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika, koji je rekao da je predsjednik Kluba SDS-a tražio od njega dva milijuna maraka da pređe u SNSD.

Ovakve tvrdnje Dodika uslijedile su nakon što je Stanić optužio vladajući SNSD za kriminal i korupciju u Republici Srpskoj.

Denis Šulić, potpredsjednik NS RS, nakon toga je odredio pauzu od pet minuta, kako bi se spriječila dalja napetost između Stanića i Dodika na sjednici, na kojoj su tema europske integracije, međutim i nakon toga su se tenzije nastavile te je Stanić udaljen sa sjednice./HMS/

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17