ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
PISMENE PONUDE

javnonadmetanje.jpg

Na osnovu člana 23. Pravilnika o postupku javnog nadmetanja za prodaju pokretnih sredstava, opreme u vlasništvu Vlade Srednjobosanske županije, a u vezi Odlukama Vlade Srednjobosanske županije, Komisija za prodaju vozila raspisuje Javno nadmetanje za prodaju rabljenih motornih vozila putem pismenih ponuda.

Javno nadmetanje će se izvršiti metodom zatvorenih ponuda. Ponude se dostavljaju do dana 17.03.2021. (srijeda) do 10 sati. Ponude će se otvoriti istog dana u 11 sati, u zgradi Vlade županije, sala na II katu. Vozila koja su predmet javne prodaje mogu se pogledati svaki radni dan od 9-11 sati do dana prodaje na parking prostoru iza zgrade Vlade, ul. Stanična 43. Travnik i parking Šumarije Fojnica, Ul Bakovićki put bb.

Pravo sudjelovanja imaju sve pravne i fizičke osobe koja svoje ponude dostave na protokol Vlade Srednjobosanske županije , ul. Stanična 43. Travnik sa naznakom: „Javno nadmetanje za prodaju vozila - ne otvaraj“ s rednim brojem licitiranog vozila, te prilikom predaje koverte na protokol uplaćuje se 10 % kaucije od početne cijene licitiranog vozila na blagajni.

Ponuđač s kojim se zaključi kupoprodajni ugovor dužan je u roku od 24 sata uplatiti cjelokupnu cijenu na žiro račun Vlade županije, te nakon uplate preuzeti vozilo. Sudionik javnog nadmetanja ako odustane od zaključivanja kupoprodajnog ugovora gubi pravo na povrat kaucije.

Listu vozila možete pogledati OVDJE

Notra.ba

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17