ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Čović–Dodik

IMG_2331-Copy-696x464.jpg

Predsjednik HDZ-a BiH i zamjenik predsjedatelja Doma naroda PS BiH primio je u posjetu u Domu HDZ-a BiH u Mostara srpskog člana Predsjedništva BiH i predsjednika SNSD-a Milorada Dodika.

Dvojica stranačkih predsjednika iskoristili su današnji susret za razgovor o aktualnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini, utjecaju pandemije i mjerama koje krizni stožeri provode diljem Bosne i Hercegovine. Na sastanku je bilo govora i o NATO povjerenstvu koje treba biti regulirano u okvirima djelovanja Vijeća ministara BiH kao tijelo za koordinaciju pitanja o suradnji s NATO-om što hrvatski politički predstavnici smatraju iznimno važnim.

 

Jedna od ključnih tema današnjeg sastanka stranačkih izaslanstava bili su lokalni izbori u Mostaru koji se održavaju za 20 dana. Na sastanku se razgovaralo o važnosti konačnog održavanja lokalnih izbora koji će omogućiti gradu Mostaru da bude funkcionalna i učinkovita lokalna sredina koja zbog svog položaja ima ogromne mogućnosti da bude primjer rasta, razvoja i kvalitete života prema najvećim standardima.

Predsjednik dr. Čović i Dodik složili su se kako je Mostar grad koji okuplja i da kao multikulturalna sredina može biti primjer uvažavanja svih njegovih različitosti. U izjavama za medije i predsjednik dr. Čović i gospodin Dodik istaknuli su zadovoljstvo tema i sadržaja današnjih izaslanstava.

„Danas smo imali priliku razgovarati o širem spektru aktualnih tema, osobito u kontekstu održavanja lokalnih izbora ovdje u Mostaru. Upoznao sam gospodina Dodika o ambicijama HDZ-a BiH da iskaže potencijal i za gradonačelničku poziciju u Mostaru. Razgovarali smo i o drugim operativnim temama vezanim za više razine, ali naglasak je bio na gradu Mostaru“, izdvojio je predsjednik HDZ-a BiH dr. Čović. „Prije svega želim da izrazim zadovoljstvo da su i HDZ BiH i SNSD imali odličan uspjeh na nedavnim lokalnim izborima te potvrdili kapacitet ispred svog naroda da
nastave kontinuirane razgovore o svim bitnim temama. Nakon tih izbora u fokusu moje stranke su izbori u Mostaru koji slijede. Veoma je važno da se ovi izbori održe u fer i demokratskim uvjetima i da građani Mostara izaberu svoje predstavnike.

Zajednička lista srpskog naroda u Mostaru dovoljan je pokazatelj koliko smo ozbiljno pristupili ovom procesu i koliko je bitno da srpska zajednica bude predstavljena, vidljiva i relevantan faktor u donošenju odluka“, zaključio je srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17