ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
FACE TV
drasko-stanivukovic-face-tv-1.jpg
Izabrani gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković kazao je u subotu da za vrijeme njegovog mandata neće biti održana Parada ponosa, odnosno gay parada.

Govoreći u Centralnom dnevniku na Face TV, a odgovarajući na pitanje bi li podržao paradu ponosa u Banjoj Luci, rekao je da je dovoljna jedna u Sarajevu, prenosi Avaz.

Smatram da su to vrijednosti koje se ne trebaju na taj način promovirati na trgovima. To nije u duhu naroda kojem ja pripadam, rekao je Stanivuković, uz dodatak da niko nije ugrožen.

Dodao je da za vrijeme njegovog mandata neće biti gay parade u Banjoj Luci. Istaknuo je da nije dobio takvu inicijativu, odnosno da još nije ni preuzeo dužnost.

Ja mislim da to ne treba biti u Banjoj Luci, to je moj stav, rekao je on.

Istaknuo je da se entiteti trebaju natjecati u tome tko će biti bolji.

Ja šaljem jednu ljudsku poruku, ovdje se može živjeti normalno, rekao je Stanivuković.

Dodao je da je u središte svoje politike stavio čovjeka, te da ne dijeli ljude po vjeri ni po naciji.

On je rekao da je Republika Srpska stvorena “borbom srpskog naroda”, te da je trajna i neupitna. Na pitanje šta mu je Srbija, rekao je: majka.

Stanivuković je rekao da je poslije svih ružnih riječi počeo razmišljati voli li doći u Sarajevo. On je spomenuo negativne napise pojedinih medija o njemu.

Na pitanje tko ga odbija, rekao je: Mediji, zato što me pogrešno interpretiraju, zato što nazivaju moj narod pogrdnim imenima. Naveo je primjer jednog sarajevskog portala koji ga je nazvao “sramotni Draško Stanivuković”.

Jabuka.tv

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17