ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Priopćenje

 dom_zdravlja_busovaca_820.jpg

 

Na temelju pritužbi mnogih građana, OO HDZ BiH Busovača traži jednako postupanje svih zdravstvenih ustanova i djelatnika prema svim osobama zaraženim koronavirusom.

Svaka osoba, odnosno svaki pacijent ima ustavno i zakonsko pravo na jednaku, kvalitetnu i sigurnu zdravstvenu zaštitu, bez obzira na nacionalnu i vjersku pripadnost, politička uvjerenja i socijalni status u društvu.

Svaka zdravstvena ustanova, odnosno svaki zdravstveni djelatnik ima zakonsku i ustavnu dužnost pružiti najveću, objektivno moguću, zaštitu zdravlja svakog pacijenta, uz poštivanje ljudskog dostojanstva i ravnopravan odnos prema svim pacijentima.

Stoga, Općinski odbor apelira na sve zdravstvene ustanove i djelatnike da svoj posao obavljaju savjesno i odgovorno, sukladno ustavnim i zakonskim propisima, osobito u ovim posebnim uvjetima zbog pandemije koronavirusa.

Obzirom na pogoršanu epidemiološku situaciju kako u Busovači, tako i u drugim općinama u Županiji Središnja Bosna, OO HDZ BiH Busovača poziva sve građane da se odgovorno ponašaju i provode mjere samozaštite, te da se pridržavaju svih dosad donesenih uputa i preporuka. Svatko mora biti svjestan vlastite odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17