ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Četvrti otvoreni RYCO poziv za projektne prijedloge

RYCO,foto.jpg

Predstojnik ureda ministrice civilnih poslova Ankice Gudljević, Davor Bošnjak, sudjelovao je u ime Ministarstva i kao član Upravnog odbora RYCO-a na video sesiji Regionalnog ureda za suradnju mladih. Sesija je organizirana u povodu četvrtog RYCO otvorenog poziva za projektne prijedloge.

Regionalni ured za suradnju mladih utemeljen je 2016. godine. Otvaranje ovog ureda doprinijelo je jačanju veza među mladima u ovom dijelu Europe. Suradnja mladih uvijek doprinosi i dobrobiti društva, pa tako i ova kroz RYCO aktivnosti.

Četvrti otvoreni poziv za projektne prijedloge jeste jedna vrsta jakog odgovora na prilike u kojima se nalaze sve kategorije društva pa tako i mladih, a koje je prouzročila pandemija Corona virusa. Projekti iz BiH su uvijek prepoznatljivi i treba vjerovati da će kao takvi biti prepoznati u kod ocjenjivača projektnih prijedloga što će dati vjetar u leđa bh. mladosti da se i u teškim uvjetima može dobro raditi i još više doprinositi zajednici.

Tijekom sesije, gospodin Bošnjak je u nekoliko navrata izrazio punu potporu radu RYCO ureda i svim njihovima naporima da promoviraju mlade na najbolji način.

Gospodin Bošnjak je svoje izlaganje završio riječima kako se iskreno nada da će „odziv udruga koje se bave pitanjima mladih iz BiH na Četvrti otvoreni RYCO poziv biti još veći nego prethodnih godina“,  stoji u priopćenju za medije.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17