ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Lovrinović

lovrinovic pres

Zastupnik u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Nikola Lovrinović (HDZ BiH) danas je u Sarajevu izjavio novinarima da je sastanak lidera HDZ-a BiH i SDA, Dragana Čovića i Bakira Izetbegovića, koji je ranije najavljen, na tragu nastavka dogovora oko izmjena Izbornog zakona za Grad Mostar.

Dodao je da je u sporazumu koji je tada potpisan dogovoreno da se nastave razgovori i o drugim pitanjima, kao što je izmjena Izbornog zakona na tragu odluka Ustavnog suda, Suda u Strazburu itd.

- Nadam se da će se on dogoditi i krajnje je vrijeme da se dogodi. Ne vidim razloga da, kao u vezi Mostara, ulazimo u zadnje sekunde, u finiš pred izbore, da nešto o tome odlučujemo - naveo je Lovrinović.

Mislim, dodao je on, da imamo dovoljno vremena da do konca ove godine i jednog dijela iduće godine "završimo tu priču u miru i da nađemo normalno rješenje koje će biti implementiranje odluka Ustavnog suda i Suda u Strazburu".

Odgovarajući na novinarsko pitanje, kazao je da je njemu potreban "SDA koji je odgovoran, SDA s kojim smo se dogovorili 90-tih godina kako ćemo stvarati državu". Dodao je da puno toga, po njegovom mišljenju, "kolege iz SDA improviziraju, puno toga se ne drže što smo se dogovorili".

- Neprihvatljivo je da sa nama ne mogu dogovoriti kako će izgledati način legitimnog predstavljanja u zakonu - smatra Lovrinović.

Istaknuo je da HDZ BiH od svojih stavova ne odstupa od kada je formiran.

- Zna se točno koga predstavljamo, zna se kako se zovemo, zna se ko su naši birači - kazao je Lovrinović.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17