ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Burić o dvostrukim Nikšićevim mjerilima

 Buriä--o-Niksicevim-mjerilima.jpg


Stana Burić, predsjednica Općinskog odbora HDZ-a BiH Ravno na svome se Facebook profilu osvrnula na postupanje predsjednika SDP-a BiH Nermina Nikšića koji je žestoko reagirao na odlikovanje postrojbi HVO-a od strane predsjednika RH Zorana Milanovića, a što se posebno odnosi na odlikovanje generala Zlatana Mije Jelića kojega je Nikšić nazvao “poniženjem žrtava i izdajom antifašizma”prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Burić je podsjetila i da je Nikšić 2015. godine, zajedno s visokim dužnosnicima SDP-a Damirom Mašićem i Zekerijahom Osmićem, odao počast osuđenom ratnom zločincu Rasimu Deliću. Burić je podsjetila da je Delić zapovjedio obuku postrojbe El mudžahid koja je počinila strašne zločine nad Hrvatima i Srbima. Nikšiću je poručila da njezin narod pati za istinom, a hrvatske žrtve još čekaju pravdu.

“Hrvatske žrtve u Bosni i Hercegovini čekaju još pravdu. Nikada nisam čula gospodina Nermina Nikšića da je izrazio pijetet prema hrvatskim žrtvama koje su pripadnici Armije Bosne i Hercegovine ubili. Mislim da je s ponosom otišao odati počast pokojnom generalu Armije Bosne i Hercegovine Rasimu Deliću, koji je pred Haaškim sudom osuđen za ratne zločine počinjene nad Hrvatima i Srbima. a svima je poznato da je upravo 11. kolovoza 1993. ovaj ratni zločinac naredio obučavanje postrojbe El mudžahedin koja je počinila strašne ratne zločine nad Hrvatima i Srbima. Stoga gospodine Nikšiću, ovo je vaša ostavština vaše Armije Bosne i Hercegovine. Moj narod pati za istinom, a hrvatske žrtve čekaju još pravdu. Prestanite više omalovažavati hrvatske žrtve!”, napisala je Burić na Facebooku, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17