ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
25. obljetnica VRO „Oluja“Izaslanstvo Odjela za branitelje HDZ-a BiH i HNS-a na obilježavanju Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i 25. obljetnice VRO „Oluja“

Obilježavanju Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i 25. obljetnici VRO „Oluja“ nazočilo je i izaslanstvo Odjela za branitelje HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora. Ovogodišnje svečano obilježavanje ima poseban značaj upravo za pripadnike Hrvatskog vijeća obrane (HVO) čije su postrojbe dobile odlikovanje predsjednika RH Zorana Milanovića za svoj doprinos u Domovinskom ratu i stvaranju samostalne i suverene Republike Hrvatske.

Na današnji dan, prije 25 godina, okončana je skoro petogodišnja okupacija hrvatskih krajeva i velikom pobjedom stvoreni temelji suverene Republike Hrvatske. Kroz VRO „Oluja“ napravljen je ključni korak prema deblokadi bihaćke enklave u kojoj je preko 170 000 ljudi bilo pod opsadom i prijetnjom sudbine Srebrenice.

Upravo se na ovaj dan nacionalnog ponosa i pobjede prisjećamo hrabrosti i žrtve koju su pripadnici HVO-a podnijeli i utkali u stvaranje trajnog mira i stabilnosti na ovim prostorima.

 

 

izvor:hdzbih.org

 

 

 

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17