ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
ISTOČNO SARAJEVO

sda hdz snsd sastanak

Sastanak izaslanstva HDZ-a BiH, SNSD-a i SDA održan je danas u Istočnom Sarajevu. Predsjednici stranaka dr. Dragan Čović, Milorad Dodik i Bakir Izetbegović razgovarali su o imenovanjima, Proračunu te Izbornom zakonu.

Medijima se nakon sastanka obratio i dr. Dragan Čović, predsjednik HDZ-a BiH "Razgovarali smo o tri točke dnevnog reda: 1. Proračun, 2. Izborni zakon za Mostar, dogovorili smo žurnu proceduru, 3. Kadroviranje, gdje se ništa nismo dogovorili ali ostaje ono stanje kao do sada", kazao je predsjednik Čović.

"Pozicije koje su 36+6, nastavljamo se dalje bilateralno dogovarati. Što se tiče imenovanja ministra sigurnosti, dužnosnici HDZ-a BiH ga neće podržati, što smo dogovorili i sa koalicijskim partnerima. Sve dok se Središnje izborno povjerenstvo (SIP) bude nalazio u ovom sastavu, mi ćemo se prema tom tijelu odnositi na takav način", zaključio je dr. Čović.

"Nama je neprihvatljivo da Upravu za neizravno oporezivanje dijelimo sa bilo kim. SIPA je srpsko mjesto, RAK također i u četvrtak može već biti na Vijeću ministara", kazao je danas medjima u Sarajevu predsjednik Čović.

 
 
0
0
0
s2sdefault
  • Ecos 4
  • tk elliptic davis cup turnir

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17