ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
BRUXELLES

plenkovic twitter komsic eu

Slučajno ili ne u želji da se dodvori kritičarima, tek hrvatski premijer je na svom twitter nalogu objavio prilično kontroverznu sliku sa sastanka.

U Bruxellesu je u nedjelju navečer održan neformalni sastanak i večera lidera Europske unije i Zapadnog Balkana. Domaćini su bili Charles Michel, predsjednik Europskog vijeća, Ursula von der Leyen, predsjednica Europske komisije, Josep Borell, visoki predstavnik za vanjsku politiku i sigurnosti EU, te Andrej Plenković, premijer Hrvatske, zemlje koja predsjedava Unijom, prenosi RadioSarajevo.

Oni su ugostili čelnike Albanije, Crne Gore, Kosova, Sjeverne Makedonije Srbije i BiH koju je predstavljao Željko Komšić, predsjedavajući Predsjedništva.

No, prisustvo Komšića izazvalo je nezadovoljstvo predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika. I određeni krugovi u HDZ-u BiH nisu bili zadovoljni činjenicom da se Plenković prvi put susreo s Željkom Komšićem kojem osporavaju legitimitet predstavljanja Hrvata u Predsjedništvu.

Slučajno ili ne u želji da se dodvori kritičarima, tek hrvatski premijer je na svom twitter nalogu objavio prilično kontroverznu sliku sa sastanka.

Na slici su svi sudionici sastanka u Bruxellesu, no korpulentni Aleksandar Vučić potpuno je "prekrio" Željka Komšića. Teško je povjerovati da profesionalni fotograf slučajno odabrao ovakav kadar u kojem se uopće ne vidi predsjedatelj Predsjedništva BiH.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17