ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
KLUB HRVATA U DOMU NARODA PARLAMENTA FBIH

groblje vandalizam

Izaslanici Kluba Hrvata u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH uz najoštriju osudu posljednjeg u nizu slučajeva skrnavljenja katoličkog groblja u gradskom naselju Tetima u Tuzli, od istražnih tijela, prije svih Ministarstva unutarnjih poslova Tuzlanske županije ali i Federalne uprave policije i Ministarstva unutarnjih poslova Federacije BiH, traže žurnu istragu i primjereno kažnjavanje počinitelja ovog dosad neviđenog načina skrnavljenja grobova, otvaranjem grobnica pokojnika.

Očigledno je da ne dajući mira ni mrtvima počinitelji  žele, a prema podatcima s terena i uspijevaju protjerati i malobrojne preostale Hrvate iz Tuzle.

Upravo zato posljednji u nizu slučajeva skrnavljenja katoličkog groblja u Tuzli zahtijeva dodatno angažiranje istražnih i pravosudnih tijela u Tuzlanskoj županiji i Federaciji BiH.

Jer samo rasvjetljivanjem i primjerenim kažnjavanjem počinitelja kao i nalogodavaca ovog perfidnog  slučaja skrnavljenja katoličkog groblja moguće je zaustaviti posljednji ovakav posebno okrutan i necivilizacijski načina progona tuzlanskih Hrvata, stoji u priopćenju Kluba Hrvata u Domu naroda Parlamenta FBiH.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17