ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Ugovor za Oružanim snagama

dobretici karta cesta

Načelnik Dobretića Ivo Čakarić ovih je dana ispred Općina potpisao Ugovor sa Oružanim snagama Bosne i Hercegovine, odnosno resornom ministricom Marinom Pendeš o angažiranju inženjerskih resursa Oružanih snaga BiH za potrebe sanacije lokalnih cesta na području općine Dobretići. Riječ je o probijanju 12 km ukupne dužine ceste na prostoru ove općine.
Dionica nije velika ali je iznimno važna s ozbirom da će završetkom radova ceste biti prohodne i za osobna vozila.Između sotaloga, riječ je o dionicama koje idu i do naselja Krčići, Mijatovići, do Oraškog polja dalje prema Žilićima ali i ono najvažnije, do područne škole u Davidovićima za koju je Općina dobila i sredstva za obnovu od Vlade RH.

"Napokon će petina prijeratnih domaćinstava imati priliku za dolazak svojim zgarištima" kazao je načelnik Čakarić te dodao kako su obaveze Općine osigurati smještaj radnicima, hranu te radni materijal, što će iznositi oko 70 000 KM. Oružane snage s druge strane osiguravaju ljude odnosno radnu snagu te mehanizaciju.

Radovi će početi na proljeće, a Ugovor izviđača obvezuje na završetak u roku od 37 vremenski povoljnih radnih dana.

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17