ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING

dobretici cesta izaslanstvo

 

Dužnosnici HDZ-a BiH iz Županije Središnja Bosna jučer su posjetili općinu Dobretići i obišli radove na izgradnji regionalne ceste R413b Lučina - Dobretići - Gostilj, na lokaciji Veliki dol. Riječ je o vrlo bitnom putnom pravcu koji povezuje općinu Dobretići s općinom Jajce. Izgradnjom odnosno rekonstrukcijom ove ceste značajno će se poboljšati prometovanje i skratiti put zbog boljih uvjeta na cesti.

Ukupna duljina izgrađene ceste je 700 metara, a napravljena je s elementima magistralne. Vrijednost radova je ukupno 450.000,00 KM. Izvođač radova bilo je jajačko poduzeće Komotin d.o.o. Uz to, u tijeku je natječajna procedura za rekonstrukciju drugog dijela ceste (Kuprešani - Veliki dol) u procijenjenom iznosu od 900.000,00 KM kojom se povezuju općine Travnik i Jajce preko općine Dobretići putem regionalnog puta Gostilj - Dobretići - Jajce.

Radove je obišlo izaslanstvo HDZ-a BiH na čelu s predsjednikom ŽO HDZ-a BiH ŽSB Radojom Vidovićem, a u izaslanstvu je bio i predsjedatelj Sabora KSB Josip Kvasina, ministar obrazovanja, znanosti, kulture, sporta i mladih Bojan Domić i predsjedatelj OV Jajce Ivo Šimunović. Domaćin posjete bio je predsjednik OO HDZ-a BiH Dobretići Anto Sivonjić. Prije obilaska radova okupljeni su zapalili svijeće i položili vijence na Središnjem spomen obilježju palim braniteljima općine Dobretići, stoji u priopćenju Ureda za informiranje ŽO HDZ BiH Županije Središnja Bosna

dobretici-novi-put7.jpg

 

 

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17