ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

herceg beslic

Predsjednik Vlade HNŽ-a Nevenko Herceg i gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić uputili su pismo Vladi FBiH.

‘U apelu za žurnim djelovanjem, kojeg smo Vam nedavno uputili, pozvali smo Vas da, kao suvlasnik Aluminija d.d. Mostar, žurno iznađete rješenje za nastavak proizvodnje u poduzeću koje je iznimno značajan gospodarski subjekt u BiH.

Uposlenici Aluminija već dugo očekuju rješavanje sudbine njihova poduzeća, a na teško stanje u kojem se nalaze danas su iznova upozorili blokadom prometnice M-17 u mjestu Ortiješ kod Mostara.

Svjesni složenosti situacije u kojoj se Aluminij nalazi, na mjestu blokade razgovorali smo s djelatnicima i sindikatom Aluminija, iskazujući i neupitnu spremnost da zajednički radimo na iznalaženju modela za spas Poduzeća.

Iznova vas podsjećamo kako bi gašenje Aluminija ostavilo nesagledive posljedice, ne samo na gospodarstvo Hercegovine, FBiH, ne samo na djelatnike i njihove obitelji, dobavljače i kooperante, nego i na cjelopkupnu zajednicu.

Stoga Vas pozivamo da žurno zakažete i održite izvanrednu sjednicu Vlade FBiH sa samo jednom točkom dnevnog reda – Aluminij, u sklopu koje ćete iznaći model za nastavak proizvodnje i time prekinuti agoniju uposlenika.. navedeno je u apelu.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17