× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
Sarajevski Kiseljak
Ecos
kiseljak open

komsic piva

DF Željka Komšića izdao je cinično priopćenje za javnost u kojem likuje nad sudbinom mostarskog Aluminija.

Demokratska fronta poziva Vladu Republike Hrvatske, koja je u vlasništvu "Aluminija'' d.o.o. Mostar sa 12 posto dionica, da odmah izdvoji sredstva za "Aluminij", s obzirom na to da, koristeći vodu iz akumulacije Buškog jezera, koje se nalazi u Bosni i Hercegovini, ''Hrvatska elektroprivreda'' godišnje proizvede ogromne količine električne energije, što joj donese nezakonite, čiste dobiti od minimalno 70 milijuna maraka.

- Poznato je da Hrvatska to radi potpuno nezakonito, bez sporazuma s Bosnom i Hercegovinom, a po "dozvoli" njene ugašene paratvorevine, Herceg-Bosne. Uzimajući u obzir alarmantno stanje u kojem se nalazi ''Aluminij'', do rješavanja ovog problema, koji je problem između dvije države, očekujemo od Vlade Republike Hrvatske da iskoristi priliku i na taj način Bosni i Hercegovini vrati dio sredstava. Također, pozivamo i HDZ da u tome smislu uputi apel prema Vladi Republike Hrvatske - priopćeno je iz DF-a.

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.