ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Predstavom “Ulož” GKM-a Vitez

uloz gkm

Predstavom “Ulož”, Gradskog kazališta mladih Vitez, večeras završavaju 6. Dani hrvatskog kazališta u BiH, koje već tradicionalno organiziraju Gradsko kazalište mladih (GKM) Vitez, u suradnji s Udrugom mladih “Enter”.

Tijekom lipnja i srpnja publika je imala priliku pogledati 10 sjajnih predstava koje su se našle na ovogodišnjem repertoaru Dana hrvatskog kazališta u BiH.

Na kazališnim daskama u Vitezu publika će večeras imati priliku pogledati novu odličnu predstavu GKM-a Vitez, “Ulož”. Predstava “Ulož” na rasporedu je večeras u 20 sati, u Kazališnoj dvorani Vitez.

“Ulož” je Udruženje lijepih i organiziranih žena. Također je simbol i plod jednog obiteljskog disfunkcionalnog odnosa. Ubrzan način života i iskrivljena slika životnih prioriteta vode nas kroz priču ove komedije koja je ujedno i adaptacija dramskog teksta “Ujež” Branislava Nušića.

U predstavi igraju: Elena Stojak, Luka Baškarad, Pavla Plavčić, Iva Šakić, Glorija Stojak, Mirna Matić i Ana Žigonjić. Predstavu je režirao Marko Mirković koji ujedno potpisuje i adaptaciju teksta. Grafičku pripremu radio je Borislav Sučić, a izvršni producent predstave je Ivan Sajević.

Ovom predstavom završavamo 6. Dane hrvatskog kazališta u BiH, a kao i prethodne godine repertoar je i ovoga puta bio uvjetovan epidemiološkim mjerama. Za predstave je vladao značajan interes publike, a prema reakcijama možemo kazati kako je publika itekako bila zadovoljna ponuđenim programom”, kazao je Ivan Sajević, voditelj GKM Vitez.

Pokrovitelji ovogodišnjih Dana hrvatskog kazališta u BiH bili su Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa KSB, Federalno ministarstvo kulture i športa, a iz GKM-a Vitez su i ovoga puta zahvalili, na značajnoj potpori u njihovom radu, Središnjem državnom uredu za Hrvate izvan Republike Hrvatske, na čelu s državnim tajnikom Zvonkom Milasom.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17