ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
BUSOVAČA

Croods-610x343px-BiH.jpg

Od četvrtka, 27.5., u kinu „Theatre“ pogledajte film „Tiho mjesto 2“ – nastavak nadnaravnog, napetog horor trilera Johna Krasinskog – Tiho mjesto iz 2018. godine. Nakon sedam godina omiljena prapovijesna obitelj, Croods, se vraća na velika platna. Do sad su se susreli s mnogobrojnim nedaćama i opasnostima, ali na ono što ih čeka nikako se nisu mogli pripremiti. Naime srest će drugu obitelj koja je puno naprednija od njih.

TIHO MJESTO 2

„Tiho mjesto 2“ se nastavlja na kraj prvog dijela. Nakon što im je uništen siguran dom, Evelyn (Emily Blunt) i njezino troje djece kreću dalje u nepoznati svijet, u kojem čak i najmanji zvuk znači smrt. Pokušavaju pronaći druge preživjele i proširiti svoja nova saznanja o tome kako ubiti ta stvorenja.

Trailer filma “Tiho mjesto 2”: https://www.youtube.com/watch?v=4eqQWqR25e4

CROODS: NOVO DOBA

Croodsi traže novo mjesto za život te putuju svijetom u potrazi za sigurnijim mjestom za svoj dom. U svojoj potrazi nailaze na idilično mjesto okruženo zidinama i s jako puno hrane. No tamo nailaze i na novu, puno napredniju obitelj, koja ih se želi riješiti što prije. Nova obitelj je daleko razvijenija od Croodsa, žive u kući na drvetu, znaju uzgajati hranu, imaju WC, lift i mnoge druge izume koje Croodi nisu nikada vidjeli. No neočekivani obrat natjerat će obje obitelji da surađuju i krenu na pustolovinu života s druge strane zidina. Na tom putu će shvatiti da ih ipak veže puno stvari te da mogu premostiti razlike koje ih razdvajaju.

Trailer filma “Croods: Novo doba”: https://www.youtube.com/watch?v=wfxtpKr5brY&ab_channel=UNAFILMdistribucija

 

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17