× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
Sarajevski Kiseljak
Ecos
kiseljak open
  • VITEŽANKA

KL-640x853.jpg

HKD Napredak Glavna podružnica Tuzla i Franjevački samostan u Tuzli će u utorak, 16. ožujka, s početkom u 19,00 sati upriličiti izložbu skulptura mlade akademske kiparice Kristine Livančić.

Kristina Livančić je rođena 18. svibnja 1989. u Travniku, a danas živi i radi u Vitezu. Godine 2017. završila je Akademiju likovnih umjetnosti u Širokom Brijegu, a proglašena je i najboljim kiparom u akademskoj 2016./2017. godini.

Tijekom i nakon studija sudjelovala je na raznim međunarodnim likovnim kolonijama i izložbama (kiparskim, slikarskim i keramičarskim). Iza sebe ima niz samostalnih i skupnih projekata realiziranih širom Bosne i Hercegovine. Kroz svoj rad i djelovanje posebice se posvetila radu s mladima u Vitezu, kako u školi, tako i kroz brojne radionice za djecu te za djecu i odrasle s poteškoćama u razvoju. Volontira u nekoliko humanitarnih udruga te je organizirala niz humanitarnih izložbi i likovnih kolonija. Početkom ožujka ove godine osvojila je treću nagradu na natječaju UNDP-a pod nazivom „Inovacijski izazov za najbolji predmet“.

Izložba u Tuzli, u Umjetničkoj galeriji „Kristian Kreković“, bit će njena druga samostalna izložba.

Hrvatskiglasik.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.