ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Popularni bh sastav

divanhana.jpg

 

U Travniku će ponovo nastupati popularni bh sastav Divanhana, u sklopu aktivnosti JU “Centar za kulturu općine Travnik” i programa “10 za 50”.Divanhana izvodi tradionalnu glazbu s Balkana, ali na jedinstven način.

Koncert bi se trebao održati 4.studenog u velikoj dvorani Centra, a početak je zakazan za 19 sati. Centar je svojim planovima predvidio i poštivanje svih epidemioloških mjera. Planiran je raznosvran kulturni program, a moguć je nastup maksimalno deset izvođača i pedeset ljudi u publici.

"Koncerti će biti ograničeni na jako mali broj vas - naše drage raje, a za ostale koji na žalost neće moći biti sa nama (iz vrlo opravdanih razloga), obezbijedit ćemo instagram live stream iz svakog grada gdje budemo sevdisali. Na taj način ćemo na koncu svi zajedno dijeliti sevdah! Vjerujemo da nam svima u ovim sivim i bezličnim vremenima treba barem par sati mira, bjega od sadašnjice i topline oko srca", kažu iz Divanhane.

Kako piše Travnički vjesnik, Divahana je prošli mjesec od Centra za kulturu dobilo priznanje za najbolji koncert u prošloj godini, a vjerujemo da ni ovaj put neće podbaciti.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17