ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Od četvrtka, 15. listopada

LASSIE-610x343px.jpg

 

Film “Lesi se vraća kući” je definitivno jedan od onih filmova koji će nas sve vratiti u djetinjstvo i vrijeme kada smo bili očarani emocijom i ljubavi između čovjeka i njegovog najboljeg prijatelja psa.              


LESI SE VRAĆA KUĆI


Dvanaestogodišnji Florijan i njegova voljena Lesi su nerazdvojni, najbolji prijatelji. Sretno žive u idiličnom selu na jugu Njemačke. Ali, kada lorijanov otac izgubi posao, moraju da se presele u manji stan, u kom nije dozvoljeno držati pse. Florijan je skrhan, jer mora da se rastavi od Lesi, koja biva predata grofu fon Šprengelu. Oni putuju na Sjeverno more zajedno sa grofovom dvanaestogodišnjom unukom, Prisilom. Međutim, kada grof pokaže svoje pravo, zlo lice i kad se Lesi osjeti veoma ugroženom, ona koristi priliku da pobjegne i otpočne svoju avanturu, putovanje preko cijele Njemačke, kako bi pronašla Floa.

Ali, nije Lesi jedina koja je otišla na putovanje. Ni Flo nije mogao više da izdrži i kreće u potragu za svojim psom. Njih dvoje nije tako lako pobijediti.

Trailer filma „Lesi se vraća kući“ možete pogledati na ovom linku

Sve informacije i rezervacije ulaznica u inbox Facebook page stranice kina, na instagram profil @kino_theatre, na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj 063/799-267 (Viber, WhatsApp, SMS, poziv).

 

Raspored_15.10. (1).PNG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17