ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
03. listopada

U subotu, 3.10.2020. godine, s početkom u 19 sati, HKD „Napredak“ podružnica Busovača organizira osmu Međunarodnu smotru folklora pod nazivom „Srce Središnje Bosne“. Zbog nepovoljne epidemiološke situacije uzrokovane virusom COVID-19, ovogodišnja Smotra će biti u malo drukčijem ruhu.


Smotra će se održati u dvorani kina „Theatre“ u Busovači s početkom u 19 sati. U dvorani neće biti prisutni gledatelji, a program smotre će se prenositi uživo putem portala centralna.ba te će svi ljubitelji folklorne baštine moći pratiti program iz sigurnosti i udobnosti vlastitog doma. Program ovogodišnje MSF „Srce Središnje Bosne“ će biti posvećen vokalnoj tradiciji. Svi gledatelji će moći uživati u izvornim i narodnim pjesmama izvornih pjevačkih skupina te aranžiranim izvedbama zborova i vokalno instrumentalnih sastava. 

 

Na smotri će sudjelovati izvorne pjevačke skupine HKD-a „Napredak“ iz Viteza i Busovače i HKUD-a „fra Karlo Kujundžić“ iz Brestovskog, općina Kiseljak. Pored izvornih pjevačkih skupina, gledatelji će moći pogledati i aranžirane izvedbe mješovitog zbora HKD-a „Napredak“ iz Kreševa te vokalno instrumentalnog sastava HKD-a „Napredak“ iz Viteza.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17