• outdoormedia
  • Sara - Sarajevski

Festival

exit fest

Organizatori poznatog glazbenog festivala "Exit" pozdravili su prijedlog srbijanske predsjednice Vlade Ane Brnabić da se ta manifestacija ipak održi u kolovozu i pritom poručili da su raspoloženi da u narednim danima s predstavnicima države dogovore konkretan format održavanja festivala.

 "Pozdravljamo najavu da postoji mogućnost da se u kolovozu dogodi 'Exit' festival. To je sjajna vijest za sve ljude u našoj zemlji, jer se malo tko nadao da će se epidemiološka situacija u Srbiji, kao i većini europskih zemalja, ovako brzo popraviti. Ovo je odlična vijest i za srpski turizam i mlade ljude u našoj zemlji, jer s domaćim manifestacijama ideja provođenja ljeta u Srbiji postaje daleko atraktivnija", naveli su u priopćenju.

 Dodaju, međutim, da ostaje otvoren veliki broj pitanja, prvenstveno u vezi s formatom manifestacije koji će biti dozvoljen.

 "Ako bude potrebno spremni smo drastično smanjiti kapacitet festivala i ograničiti posjetitelje na domaću i regionalnu publiku", poručili su organizatori, prenosi Tanjug.

0
0
0
s2sdefault
  • Sara - Sarajevski

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17