ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
MUP ŽSB

muport45.jpg

Tijekom protekla 24 sata na području Srednjobosanske županije prijavljena su 4 kaznena djela.

Dana 14.11.2021. godine u vremenu od 23,20 do 24,00 sati u ulici Potok, općina Donji Vakuf policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Jajce u suradnji sa PS Donji Vakuf izvršili su pretres stambenog objekta-kuće koju koristi M.K. rođen 1979.godine. Prilikom pretresa pronađena je materija za koju se sumnja da je opojna droga speed, kao i predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem kaznenih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

U suradnji s nadležnim Županijskim tužiteljstvom pronađena materija i predmeti su oduzeti, a protiv osumnjičenog se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

JAVNI RED I MIR

Evidentirano je 6 slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

SIGURNOST PROMETA

Evidentirana je 1 prometna nesreća u kojoj je 1 osoba zadobila teže i 1 osoba lakše tjelesne ozljede.

Dana 16.11. 2021.godine oko 16,10 sati na lokalnom putu u mjestu Lager, općina Travnik dogodila se prometna nesreća u kojoj je došlo do slijetanja s kolnika putničkog motornog vozila marke VW Passat. Vozilom je upravljala M.Đ. rođena 1996.godine, koja je zadobila lakše tjelesne ozljede,  dok se na mjestu suvozača nalazio A.H. rođen 1995.godine, koji je zadobio teže tjelesne ozljede.

Očevidne radnje na licu mjesta prometne nesreće izvršili su policijski službenici PS Travnik.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 550 prekršajnih naloga, od kojih su 442 naloga uručena zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima, priopćeno je iz MUP-a SBŽ.

Notra.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17