ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
MUP ŽSB

policija traka 620x310

Tijekom protekla 24 sata na području Srednjobosanske županije prijavljena su tri kaznena djela.

Dana 06.09.2021.godine oko 22,30 sati u mjestu Mehurići, općina Travnik, policijski službenici tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Travnik izvršili su kontrolu i pregled osobe K.S. rođen 1995.godine iz Travnika. Tom  prilikom, kod istog je pronađene određene količine materije za koje se sumnja da su opojne droga speed i cannabis.

U suradnji s nadležnim tužiteljstvom protiv osumnjičenog se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

NAKNADNO  RASVIJETLJENO KAZNENO DJELO

Policijski službenici kriminalističke policije PS Travnik uspješno su rasvijetlili 3 kaznena djela teške krađe koja su počinjena dana 03. i 04.09.2021.godine na području PS Travnik, i to:

  • Teška krađa u prostorije džamije na Kalibunaru, kojom prilikom je ukraden snimač video nadzora, kao i neutvrđena količina novca iz kutije za dobrovoljne priloge,
  • Teška krađa u prostorije sportskog društva koje se nalazi u naselju Kalibunar, općina Travnik, odakle su ukradena 2 laptopa, crna torba, te neutvrđena količina raznih bezalkoholnih pića i
  • Teška krađa u obiteljsku kuću vlasništvo J.J., koja se također nalazi u naselju Kalibunar, općina Travnik, kojom prilikom je izvršena premetačina stvari gdje je pričinjena materijalna šteta.

Operativnim radom na terenu službenici policije su došli do saznanja da su osumnjičeni za izvršenje predmetnih kaznenih djela O.M. rođen 1995.godine i M.K. rođen 1982.godine, migranti iz Maroka.

U suradnji s nadležnim tužiteljstvom protiv osumnjičenih  se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

JAVNI RED I MIR

Evidentirano je 6 slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

SIGURNOST PROMETA

Evidentirano je 7 prometnih nesreća u kojima su 2 osobe zadobile teže i 3 osobe lakše tjelesne ozljede.

Dana 07.09.2021.godine oko 02,40 sati na magistralnom putu M-5 u mjestu Bila, općina Vitez dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali:

  • Vozač I.K. rođen 1983.godine iz Viteza, koji je upravljao putničkim motornim vozilom marke Fiat i
  • Vozač A.A. rođen 1983.godine iz Fojnice, koji je upravljao putničkim motornim vozilom marke Audi, koji je u ovoj nezgodi zadobio teže tjelesne ozljede, dok je njegova suvozačica M.K. zadobila lakše tjelesne ozljede.

Očevidne radnje na licu mjesta prometne nesreće izvršili su policijski službenici PS Vitez.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 158 prekršajnih naloga, od kojih je 59 naloga uručeno zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima.

Iz prometa je zbog upravljanja vozilom pod djelovanjem alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključeno 6 vozača, od kojih su 4 vozača zadržana u policijskim stanicama do otriježnjenja zbog prisustva alkohola u organizmu preko 1,5 promila, priopćeno je iz Ureda komesara MUP-a ŽSB.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17