ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
MUP SBŽ

mup sbk ksb 1024x767

Tijekom proteklog vikenda na području Srednjobosanske županije prijavljena su 4 kaznena djela.

Dana 03.09.2021.godine oko 21,00 sati u ulici 770. Slavne brdske brigade, općina Donji Vakuf, policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a izvršili su kontrolu i pregled osobe I.A. rođen 1991.godine iz Donjeg Vakufa. Tom  prilikom, kod istog je pronađena određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

U suradnji s nadležnim tužiteljstvom protiv osumnjičenog se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

Dana 05.09.2021.godine oko 15,10 sati u PS Bugojno je prijavljeno da je u ulici Rostovska, općina Bugojno, ispod mosta u rijeci Vrbas, pronađeno beživotno tijelo novorođenčeta.

Odmah po zaprimanju prijave na lice mjesta izašli su službenici policije koji su potvrdili navode prijave, te u suradnji s nadležnim tužiteljstvom pristupili poduzimanju mjera i radnji iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi ovog događaja.

JAVNI RED I MIR

Evidentirano je 14 slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

SIGURNOST PROMETA

Evidentirano je 16 prometnij nesreća u kojima su 2 osobe zadobile lakše tjelesne ozljede.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 525 prekršajnih naloga, od kojih je 211 naloga uručeno zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima.

Iz prometa je zbog upravljanja vozilom pod djelovanjem alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključeno 29 vozača, od kojih je 8 vozača zadržano u policijskim stanicama do otriježnjenja zbog prisustva alkohola u organizmu preko 1,5 promila, priopćeno je iz Ureda komesara MUP-a ŽSB.

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17