ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Bihać

POLICIJA_ZEGARMIGRANTI.jpg

 

Iz Uprave policije Unsko-sanskog kantona (USK) i Kantonalnog tužiteljstva potvrđeno je kako je rano jutros oko dva sata u bihaćkom naselju Žegar došlo do međusobnog sukoba migranata, u kojem je jedna osoba smrtno stradala.

-Na području naselja Žegar i vijenca ispod Plješevice u ranim jutarnjim satima dogodila su se kaznena djela ubojstva i ubojstva u pokušaju. Jedno lice je zadobilo tjelesne ozljede opasne po život uslijed kojih je nažalost preminulo, dok je druga ozlijeđena osoba hospitalizirana u Kantonalnoj bolnici 'Dr. Irfan Ljubijankić' gdje joj pružena adekvatna liječnička pomoć. Oštećena lica su migranti, odnosno državljani Afganistana i Pakistana - izjavila je glasnogovornica Kantonalnog tužiteljstva USK Jasmina Husić.

Naglašeno je da se trenutno pod nadzorom postupajućeg tužitelja provode detaljne istražne radnje, s ciljem pribavljanja dokaza, utvrđivanja potpunog činjeničnog stanja, te pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Ovo je nažalost još jedan u nizu međusobnih sukoba migranata na području Bihaća i Velike Kladuše, koji je za posljedicu imao smrtni ishod ili nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17