ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
MUP ŽSB

burglar.jpg

Foto: Ilustracija

Tijekom protekla 24 sata na području Srednjobosanske županije prijavljena su 2 kaznena djela.

NAKNADNO  RASVIJETLJENA KAZNENA DJELA

Policijski službenici kriminalističke policije PS Bugojno uspješno su rasvijetlili dvije teške krađe koje su počinjene u proteklom razdoblju na području Bugojna.

Naime, dana 05.04.2021.godine u PS Bugojno je prijavljeno kazneno djelo teške krađe u obiteljsku kuću vlasništvo D.V., koja se nalzi u ulici Šumelje, općina Bugojno. Tom prilikom iz kuće su otuđene elektro instalacije, kao i razni kućanski predmeti.

Operativnim radom na terenu došlo se do saznanja da su osumnjičeni za izvršenje predmetnog kaznenog djela M.Š. rođen 1997.godine i jedan maloljetnik, obojica iz Bugojna.

Također, dana 26.04.2021.godine u PS Bugojno je prijavljeno da je u ulici Armije BiH, općina Bugojno, izvršena teška krađa u podrumske prostorije, vlasništvo D.B. Prema prijavi iz navedenih prostorija je otuđena elektro kosilica, električna pumpa za navodnjavanje, aparat za varenje, kao i razna oprema za elektro alate. Osumnjičeni za izvršenje predmetnog kaznenog djela je R.M. rođen 1981.godine iz Bugojna.

U suradnji s nadležnim tužiteljstvom protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

JAVNI RED I MIR

Evidentirano je 5 slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

SIGURNOST PROMETA

Evidentirane su 3 prometne nesreće u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 320 prekršajnih naloga, od kojih je 197 naloga uručeno zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima.   

Iz prometa je zbog upravljanja vozilom pod djelovanjem alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključeno 10 vozača, od kojih su 3 vozača zadržana u policijskim stanicama do otriježnjenja zbog prisustva alkohola u organizmu preko 1,5 promila, priopćeno je iz Ureda komesara MUP-a ŽSB.

Notra.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17