ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
MUP KSB

policija traka 620x310

Tijekom protekla 24 sata na području  KSB prijavljena su dva kaznena djela.

 

Dana 01.06.2021.godine oko 20,30 sati u ulici Hercegovačka, općina Kiseljak, policijski službenici tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Kiseljak i PS Kiseljak izvršili su kontrolu osobe S.T. rođen 1997.godine iz Fojnice, koji je zatečen u parkiranom putničkom motornom vozilu marke VW Golf. Tom prilikom kod istog su pronađene određene količine materija za koje se sumnja da su opojne droge speed i cannabis.

U suradnji sa nadležnim tužiteljstvom, protiv osumnjičenog se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

 

NAKNADNO RASVIJETLJENA KAZNENA DJELA

Policijski službenici kriminalističke policije PS Vitez uspješno su rasvijetlili kazneno djelo „Oštećenje tuđe stvari“, koje je izvršeno dana 30.05.2021.godine u mjesnom groblju Topala, u mjestu Ahmići, općina Vitez. Prema prijavi, od strane nepoznatih osoba na spomen obilježju koje se nalazi u navedenom groblju razbacane su svijeće i vazne od cvijeća, te razbijeno staklo na križu, gdje je zatečeno nekoliko praznih boca od piva.

Operativnim radom na terenu došlo se do saznanja da su osumnjičeni za izvršenje predmetnog kaznenog djela E.Z. rođen 1990.godine i B.O. rođen 1996.godine, obojica iz Zenice.

 Protiv osumnjičenih nadležnom tužiteljstvu slijedi podnošenje Izvješća o počinjenom kaznenom djelu „Oštećenje tuđe stvari“.

 

JAVNI RED I MIR

Evidentiran je 1 slučaj narušavanja javnog reda i mira.

 

SIGURNOST PROMETA

Evidentirano je pet prometnih nesreća u kojima su dvije osobe zadobile lakše tjelesne povrede.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručena su ukupno 302 prekršajna naloga, od kojih je 177 naloga uručeno zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima.

Iz prometa je zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključeno 6 vozača, od kojih su 3 vozača zadržana u policijskim stanicama do otriježnjenja zbog prisustva alkohola u organizmu preko 1,5 promila.

Zbog neregistrianosti ili tehničke neispravnosti iz prometa su isključena 4 vozila, stoji u obavijesti MUP-a KSB.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17